Articole din 2019

Cercul Pastoral nr.5 intrunit la Parohia Iazu. Taina Sfantului Maslu

Cercul Pastoral nr.5 intrunit la Parohia Iazu. Taina Sfantului Maslu

Rugăciune a preoților din Cercul pastoral Nr. 5 al Protopopiatului Slobozia

     Sâmbătă, 7 decembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preoții din cadrul Cercului pastoral numărul 5 al Protopopiatului Slobozia au săvârșit, la invitația preacucernicului părinte consilier Marcel Mihail Neacșu, Taina Sfântului Maslu la biserica având hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din localitatea Iazu, județul Ialomița.

     Sub protia preacucernicului părinte consilier, soborul preoților a înălțat rugăciuni către Bunul Dumnezeu, pentru credincioșii pe care îi păstoresc. Aceștia au participat în număr mare la acest eveniment liturgic de o deosebită importanță spirituală și culturală.

     Din soborul de slujitori au făcut parte, alături de preoții ce alcătuiesc Cercul pastoral nr. 5, și 3 preoți, invitați de la Parohia Smirna, Parohia Grivița și Parohia Bora pc părinte Ion Marian, pc părinte Agapie Ilie și pc părinte Alin Dumitru Ivancea.

     În cuvântul de învățătură rostit la sfârșitul slujbei s-a pus accent pe ascultarea pe care trebuie să o arătăm lui Dumnezeu, cel în Treime lăudat, pentru a primi Darurile Sale cele bogate, sufletești și trupești.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg


 1054,    17  Iun  2020 ,   Arhiva 2019

Lasă un comentariu